Балаж Тетяна Григорівна
2011-12-07
Доброго дня! Радимо звернутись до таких джерел:
Агафонова Л.Г. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання : Навч. посіб./ Л.Г. Агафонова, О.Є. Агафонова; Київський ун-т туризму, економіки і права. -К.: Знання України, 2002.-358 c.
Архипов В. В. Организация работы сомелье : (все о вине в ресторане) : учеб. пособие/ В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. -К.: Центр учеб. лит., 2009.-304 c. Архіпов В.В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : [навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.]/ В. В. Архіпов, В. А. Русавська. -К.: Центр учбової літератури, 2009.-342 c. :a-рис.
Архіпов В.В. Ресторанна справа : асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посіб./ В.В.Архіпов, Т.В.Іванникова, А.В.Архіпова. -К.: "Фірма "ІНКОС": Центр навчальної літератури, 2007.-384 c.
Іванова О. В. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник/ О. В. Іванова, Т. В. Капліна. -Суми: Унів. кн., 2010.-400 c.
Менеджмент готельно - ресторанного бізнесу : навч. посіб./ Нац. акад. наук України, Рада по вивченню продуктивних сил України, Київ. нац. ун-т культури і мистец.; авт.кол. Г. Б. Мунін [та ін.] ; під. заг. ред. М. М. Поплавський. -К.: Кондор, 2008.-464 c.
Мостова Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посіб./ Л. М. Мостова, О. В. Новікова. -К.: "Ліра-К", 2010.-388 c.
Нечаюк Л.І. Готельно-ресторанний бізнес : менеджмент : навч. посіб./ Л.І.Нечаюк, Н.О.Нечаюк; Київський нац. ун-т культури і мистецтв. -К.: Центр навчальної літератури, 2006.-348 c.
Ридель Х. Бары и рестораны. Техники обслуживания : научно-популярная литература/ Х. Ридель; Пер. с англ. М.В. Павлова. -2-е изд.. -Ростов- н/Д.: Феникс, 2004.-352 с.
Федцов В.Г. Культура ресторанного сервиса : учеб. пособ. : [для студ. эконом. вузов и практич. работников ресторан. бизнеса]/ В. Г. Федцов; Ин-т рус. предпринимательства, Центр работников сервиса и предпринимательства ресторанного бизнеса. -М.: Издательско-торговая корпорация "Дашков и К", 2008.-248 c.
Оспіщев В. Ціноутворення та його вплив на валовий дохід у підприємствах ресторанного господарства/ В. Оспіщев, Л. Самусєва // Бухгалтерський облік і аудит. -2007. -№ 4. - C. 52-56.
Янчева Л. Організація обліку фінансових результатів у системі управління підприємств ресторанного господарства/ Л. Янчева, І. Чернікова, І. Гладій // Бухгалтерський облік і аудит. -2007. -№ 5. - C. 49-52.
Головач В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися/ В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. -2010. -№ 12. - C. 32-35.
Есаулова Т. Знижки в ресторанах: оформлення та облік/ Т. Есаулова // Все про бухгалтерський облік. -2011. -№ 95. - C. 13-15.