Балаж Тетяна Григорівна
2011-09-25
Доброго дня! Радимо скористатись наступними джерелами інформації:
Посилання 1
Посилання 2
Посилання 3
Посилання 4
Посилання 5
Посилання 6
Посилання 7
Посилання 8
Посилання 9
Посилання 10
Посилання 11
Валітов С.С. Конкурентне право України : Навч. посіб./ С.С.Валітов; Міністерство освіти і науки України. -К.: Юрінком Інтер, 2006.-432 c.
Монополізм та конкуренція в Україні : Нормативна база/ Упорядкув. О.М. Роїн; Відпов. за вип. Є.К. Пашутинський. -К.: КНТ, 2003.-284 с.
Основи експертизи продовольчих товарів : [навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.]/ В. Д. Малигіна, Л. Д. Титаренко [та ін.]. -К.: Кондор, 2009.-296 c.
Роман М. И. Научные основы управления конкурентноспособностью : учеб.-метод. пособие/ М. И. Роман ; под ред. А. Аннин; М-во образования и науки Рос. Федерации, Владим. отд-ние Всерос. вольного о-ва. -Владимир, 2001.-180 с.
Пляскіна А.І. Оцінка конкуренції та конкурентоспроможності суб"єктів харчової промисловості [Текст] / А.І. Пляскіна // Актуальні проблеми економіки. - 2006. - №2. - С. 52-59.
Шмаглій О.Б. Харчова промисловість та її розвиток [Текст] / О.Б. Шмаглій // Економіка АПК. - 2006. - №8. - С. 40-47.
Лисенко Н.О. Методи оцінки конкурентоспроможності продукції м"ясопереробних підприємств [Текст] / Н.О. Лисенко // Актуальні проблеми економіки. - 2007. - № 11. - С. 61- 68
Логоша Р. В. Аналіз сучасного стану експорту м'ясної продукції [Текст] / Р. В. Логоша // Економіка АПК. - 2009. - № 10.- С.120-123.
Бойко В. І. Ринок м'яса: проблеми формування ресурсного потенціалу [Текст] / В. І. Бойко // Економіка АПК. - 2009. - № 11. - С. 97-102.
Цифра Ю. Якість, здобута роками : Як "Полтавський м’ясокомбінат" навчив усіх бекон випускати, ковбаси в’язати, рибу коптити, кавуни солити, хліб з часником випікати... І до Росії стежку топтати/ Юлія Цирфа // Віче. -2010. -№ 11. - C. 44-47.