Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     > 

Нові надходження

ВІДДІЛ ХУДОЖНЬОЇ ЛІТЕРАТУРИ

2015-03-11
84(4УКР)6
Д 33
Денисенко, Лариса. Нова стара баба : [повісті] / Л. Денисенко. - Х. : Клуб сімейного дозвілля, 2013. - 272 с. 
 
"Це захоплива повість про життя доброї, душевної жінки Варвари та її вірної подруги, "шебутної" Зойки. Читача потішить читання цього чудового твору, просякнутого не лише гумором і легкою іронією, а й життєвою мудрістю, ненав’язливими, нестандартними філософськими роздумами й висновками, колоритно, часто-густо "хуліганською" мовою персонажів.
Ну а "Забавки з плоті та крові" – це повість-карнавал, з кумедним перевдяганням та химерною "зміною статі", карнавал, який мимоволі дарує добру посмішку..."
 
84(4УКР)6
Д 36
Дереш, Любко. Пісні про любов і вічність : збірка / Л. Дереш. - Х. : Клуб сімейного дозвілля, 2014. - 368 с. 
 
Ці історії – проза мандрів. Мандрів у пошуках себе. Бо, коли одного разу ти розумієш, що все, чим володів дотепер (чи то воно володіло тобою), більше не має сенсу, час вирушати у подорож. Що чекає на тебе в пункті призначення? Перетворення? Чи зустріч зі своїм невідомим, проте справжнім «я», що раз у раз намагається дати знак про своє існування і, врешті, приречене бути почутим?
 
84(4УКР)6
Ж 15
Жадан, Сергій Вікторович. Вогнепальні й ножові : [вірші] / С. В. Жадан. - Х. : Клуб сімейного дозвілля, 2012. - 160 с. 
 
Вогнепальні й ножові. Вірші, що увійшли до цієї збірки біблійних та кримінальних балад, справді можуть пошматувати й продірявити читацькі серця. Герої Жадана вперто й послідовно рухаються таємними стежками, намагаючись будь-що здійснити всі свої мрії і залишити місце злочину. Апостоли та бойовики, пророки та біженці, агітатори та відступники, сирени, демони й зомбі – персонажі цієї книги свідчать про час та заповнюють простір, із якого й з’являються вірші – ліричні й піднесені, радісні й ностальгійні, вогнепальні й ножові.
 
84(4УКР)6
С 53
Сняданко, Наталка. Фрау Мюллер не налаштована платити більше : [роман] / Н. Сняданко. - Х. : Клуб сімейного дозвілля, 2013. - 304 с. 
 
Коротке повідомлення кримінальної хроніки в ранковій газеті може стати саме тим поштовхом, який спонукає людину по-новому глянути на своє життя та спробувати знайти в ньому місце для щастя... Христина і Соломія вирушили за кордон шукати кращої долі, то невже тіло однієї з них тепер лежить на бруківці? Колись Христині знайти роботу допоміг... нещасний випадок. Авто німкені Еви збила її, і по дорозі в лікарню вони розговорилися. Ева запропонувала їй не лише роботу, а й місце у своєму серці... 
Любовний трикутник, драйвовий Берлін, прості людські переживання, пошуки кращого життя і пошуки себе — усе це в новому романі Наталки Сняданко!
 
84(4УКР)6
Т 16
Талан, Світлана. Коли ти поруч : [роман] / С. Талан. - 2-е вид., стер. - Х. : Клуб сімейного дозвілля, 2014. - 320 с.
 
Даша була турботливою донькою та онукою, щиро любила Льошу, мріяла про весілля, затишному будинку і дітей. Але батьки відвернулися від своєї слухняною дочки, наречений — від чистої нареченої, престижна клініка — від кращої медсестри. У чому її провина? Лише в доброму серці і прагненні допомогти тим, хто потребує цього.
У той фатальний день після аварії на туманною трасі понівечене залізо було залито кров`ю. Даша, забувши про свої рани, намагалася допомогти постраждалим, але доля зіграла з нею злий жарт. Хвороба, якої вона заразилася, рятуючи інших, невиліковна.
Вона повинна знайти в собі сили жити далі — стільки, скільки їй відведено, щоб все-таки знайти того, хто буде поруч з нею в горі і в радості ...

 


Новини

2024-04-24
Любі друзі! 25 квітня о 16:30 запрошуємо вас на лекцію до Дня пам'яті Чорнобильської катастрофи. Лектор — вчитель історії Юрій Офіцинський. Місце проведення — проспект Свободи, 16, читальна зала бібліотеки.
2024-04-17
Запрошуємо на Клуб літературних дебютів "Нові імена", який відбудеться 24 квітня о 16:00. Цього разу у нас три дебютантки: Олександра Янчишин, Наталія Фогел та Олена Прібиткова.  Місце зустрічі: м.Ужгород, пр.Свободи, 16. Вхід вільний!
 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день