Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     >  Михайло Михайлович Настич

Полеглі воїни Закарпаття в російсько-українській війні

Загальний список   Алфавітний покажчик

Михайло Михайлович Настич

22.10.1994 – 28.12.2022

Звання, посада: Солдат, номер обслуги 1 гранатометного відділення взводу вогневої підтримки роти вогневої підтримки 68-го окремого батальйону територіальної оборони міста Ужгород 101-ї окремої бригади територіальної оборони у Закарпатській області
Нагороди:

Дані відсутні для обраної мови
Біографія:

Народився 22 жовтня 1994 року в місті Перечин на Ужгородщині.

Вірний Військовій Присязі та Українському Народу, виявивши стійкість та мужність, здійснюючи заходи із забезпечення Національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії російської федерації в Донецькій, Луганській та Харківській областях, захищаючи територіальну цілісність, суверенітет та Незалежність України.

Служив відважно солдатом, номер обслуги першого гранатометного відділення взводу вогневої підтримки роти вогневої підтримки військової частини 68 батальйону Територіальної оборони 101-ша окрема бригада територіальної оборони Сил ТрО України.

28 грудня 2022 року противник у складі незаконних збройних формувань та сил російської федерації здійснив бойове зіткнення та обстріл позицій підрозділів Сил Оборони України в районі населеного пункту Кліщіївка, Бахмутського району Донецької області зі ствольної артилерії та мінометів, внаслідок чого зник безвісти. Після проведення пошукових заходів 12 січня 2023 року було знайдено тіло солдата загиблим, на полі бою, від отриманих травм та поранень несумісних із життям.

Прощання відбулося 21 січня 2023 року в рідній домівці міста Перечин, Алеї Слави (міське кладовище).

Вшанування пам'яті:

Дані відсутні для обраної мови
Джерельні приписи:

Закарпаття втратило на війні ще двох захисників: Роберта Лукачека і Михайла Настича [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://bit.ly/3ICmmEx. – Назва з екрана.

Закарпаття попрощалося з полеглим під Бахмутом Героєм – тероборонівцем Михайлом Настичем [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://bit.ly/3EbEKBb. – Назва з екрана.

Закарпаття: У Перечині попрощалися з Героєм Михайлом Настичем [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://bit.ly/3xovEgT. – Назва з екрана.

Навколішки, з квітами та прапорами: на Закарпатті провели в останній шлях ще одного Героя [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://bit.ly/3EdwGQF. – Назва з екрана.

Перечин попрощався з полеглим Героєм Михайлом Настичем [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://bit.ly/3IulAsM. – Назва з екрана.

Петруньо, Катерина. На Закарпатті попрощалися з полеглим захисником Михайлом Настичем [Електронний ресурс] / К. Петруньо. – Режим доступу : https://bit.ly/413RNyK. – Назва з екрана.

У Перечині навколішки прощалися з полеглим під Бахмутом закарпатцем Михайлом Настичем [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://bit.ly/3YDLhgu. – Назва з екрана.

У Перечині прощатимуться із Михайлом Настичем, який загинув у війні за Україну [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://bit.ly/3D1CqfQ. – Назва з екрана.

У суботу прощатимуться з Героєм Михайлом Настич з Перечина [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://bit.ly/3xpAs5o. – Назва з екрана.

Підготувала Олександра Шмайда

Новини

 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день