Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     >  Іван Іванович Феєр

Полеглі воїни Закарпаття в російсько-українській війні

Загальний список   Алфавітний покажчик

Іван Іванович Феєр

18.10.1981 – 18.01.2023

Звання, посада: Старший солдат 1 батальйону 3 роти 128-Ї гірсько-штурмової Закарпатської бригади.
Нагороди:

Дані відсутні для обраної мови
Біографія:

Іван Феєр житель села Арданово Кам'янської територіальної громади. З перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України, став на захист рідної землі. 41-річний Іван Феєр служив у 128-ій окремій гірсько-штурмовій бригаді. Старший солдат Іван Феєр отримав смертельне поранення 18 грудня 2022 року під Бахмутом. Лікарі до останнього боролися за життя Івана, однак 18 січня 2023 року його серце зупинилося.
21 січня 2023 року громада села Арданово попрощалася з вірним сином України – Феєр Іваном Івановичем.

 

 

Вшанування пам'яті:

Дані відсутні для обраної мови
Джерельні приписи:

У війні з росією загинув боєць із Закарпаття Іван Феєр [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/uowwn. – Назва з екрана.

У Арданові полеглого Героя Івана Феєра проводжали "коридором" з синьо-жовтих прапорів [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/uowwy. – Назва з екрана.

Підготувала М. Бадида.

Новини

2024-07-11

15 липня святкує своє 85-річчя поет, перекладач, сценарист, член Спілки письменників України – Павло Михайлович Мовчан. З цієї нагоди пропонує вашій увазі віртуальну виставку „Глибини Слова і велич Чину”.

2024-07-09
11 липня о 17:00 запрошуємо на зустріч "Пам’ять поколінь” з колекціонером, дослідником історії Ужгорода та Мукачева Олександром Волошиним. Вхід вільний.
2024-07-05
Навіщо тисячі людей з усього світу вирушають у подорож?  „Істинне призначення вашої подорожі – це не місце на карті, а новий погляд на життя”, – стверджував  Генрі Міллер. Пропонуємо вам почитати перед початком подорожі, або й під час, книжки, сюжет яких крутиться і закручується безпосередньо довкола мандрівок та усіляких мандрівних пригод українських письменників. Почитати і надихнутися... До вашої уваги віртуальна виставка "Книгомандри з українськими письменниками".
 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день