Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     >  Володимир В’ячеславович Сутулов

Полеглі воїни Закарпаття в російсько-українській війні

Загальний список   Алфавітний покажчик

Володимир В’ячеславович Сутулов

04.03.1978 – 10.01.2023

Позивний, псевдонім:
Звання, посада: Солдат, навідник кулеметного взводу 1 стрілецької батальйону 4-ї окремої танкової бригади імені гетьмана Івана Виговського Сухопутних військ Збройних сил України.
Нагороди:

Дані відсутні для обраної мови
Біографія:

Володимир Сутулов мешканець м. Свалява Закарпатської області. З перших днів повномасштабної війни пішов добровольцем на фронт. Солдат Сутулов Володимир був навідником кулеметного взводу 1 стрілецької батальйону 4-ї окремої танкової бригади імені гетьмана Івана Виговського  Сухопутних військ Збройних сил України. Загинув 10 січня 2023 року під час виконання бойового завдання у війні з російськими окупантами.
27 березня 2023 року в Сваляві відбувся чин поховання та прощання із загиблим воїном Володимиром Сутуловим. Поховали Героя зі всіма військовими почестями на Алеї слави захисників України на Свалявському кладовищі.

Вшанування пам'яті:

Дані відсутні для обраної мови
Джерельні приписи:

У війні з росією поліг Володимир Сутулов зі Сваляви [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://bit.ly/4262l0B. – Назва з екрана.

У Сваляві прощатимуться з двома захисниками: Анатолієм Андреєвим та Володимиром Сутуловим [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/ujpyc. – Назва з екрана.

У Сваляві попрощалися з полеглими у війні героями Анатолієм Андреєвим та Володимиром Сутуловим [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/ujpsx. – Назва з екрана.

Підготувала М. Бадида.

Новини

2024-07-11

15 липня святкує своє 85-річчя поет, перекладач, сценарист, член Спілки письменників України – Павло Михайлович Мовчан. З цієї нагоди пропонує вашій увазі віртуальну виставку „Глибини Слова і велич Чину”.

2024-07-09
11 липня о 17:00 запрошуємо на зустріч "Пам’ять поколінь” з колекціонером, дослідником історії Ужгорода та Мукачева Олександром Волошиним. Вхід вільний.
2024-07-05
Навіщо тисячі людей з усього світу вирушають у подорож?  „Істинне призначення вашої подорожі – це не місце на карті, а новий погляд на життя”, – стверджував  Генрі Міллер. Пропонуємо вам почитати перед початком подорожі, або й під час, книжки, сюжет яких крутиться і закручується безпосередньо довкола мандрівок та усіляких мандрівних пригод українських письменників. Почитати і надихнутися... До вашої уваги віртуальна виставка "Книгомандри з українськими письменниками".
 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день