Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     >  Іван Юрійович Антолик

Полеглі воїни Закарпаття в російсько-українській війні

Загальний список   Алфавітний покажчик

Іван Юрійович Антолик

10.12.1990 – 31.03.2022

Позивний, псевдонім: «Сталкер»
Звання, посада: Військовослужбовець добровольчого батальйону «Сонечко».
Нагороди:

Антолик Іван нагороджений медаллю від Головного управління розвідки Міністерства оборони України «За бойові заслуги» (посмертно).


Біографія:

Боєць добровольчого батальйону "Сонечко" Іван Антолик (Друг «Сталкер») героїчно загинув під час виконання дводобового рейдового завдання, зупиняючи ворожу танкову колону.
9 квітня 2022 року в селі Велика Копаня віддали шану полеглому військовослужбовцю Івану Антолику.
Командир ДБ «Сонечко» Руслан Каганець вручив батькам полеглого Героя медаль від Головного управління розвідки Міністерства оборони України «За бойові заслуги» посмертно.
 

 

Вшанування пам'яті:

Дані відсутні для обраної мови
Джерельні приписи:

Романюк, Л. На війні загинули два захисники із Закарпаття – Іван Антолик і Ярослав Романов [Електронний ресурс] / Л. Романюк. – Режим доступу : http://surl.li/tudsr. – Назва з екрана.
Закарпаття на колінах зустрічає загиблих Івана Антолика та Ярослава Романова [Електронний ресурс] : [відео]. – Режим доступу : http://surl.li/tugvl. – Назва з екрана.
"Не плач, бо Герой твій син": жителі Виноградова зустрічали своїх Героїв, які загинули на війні [Електронний ресурс] : [Іван Антолик та Ярослав Романов назавжди залишаться в людських серцях]. – Режим доступу : http://surl.li/txbno. – Назва з екрана.
На Закарпатті прощалися з Іваном Антоликом, який віддав життя за Україну [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://bit.ly/3ohJtsH. – Назва з екрана.
 
Підготувала М. Бадида.

Новини

2024-07-11

15 липня святкує своє 85-річчя поет, перекладач, сценарист, член Спілки письменників України – Павло Михайлович Мовчан. З цієї нагоди пропонує вашій увазі віртуальну виставку „Глибини Слова і велич Чину”.

2024-07-09
11 липня о 17:00 запрошуємо на зустріч "Пам’ять поколінь” з колекціонером, дослідником історії Ужгорода та Мукачева Олександром Волошиним. Вхід вільний.
2024-07-05
Навіщо тисячі людей з усього світу вирушають у подорож?  „Істинне призначення вашої подорожі – це не місце на карті, а новий погляд на життя”, – стверджував  Генрі Міллер. Пропонуємо вам почитати перед початком подорожі, або й під час, книжки, сюжет яких крутиться і закручується безпосередньо довкола мандрівок та усіляких мандрівних пригод українських письменників. Почитати і надихнутися... До вашої уваги віртуальна виставка "Книгомандри з українськими письменниками".
 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день