Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     >  Микола Сергійович Тіхоміров

Полеглі воїни Закарпаття в російсько-українській війні

Загальний список   Алфавітний покажчик

Микола Сергійович Тіхоміров

30.10.1986 – 11.07.2023

Звання, посада: Солдат, стрілець стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка мотопіхотних військ Збройних сил України.
Нагороди:

Дані відсутні для обраної мови
Біографія:

Народився 30 жовтня 1986 року села Лазещина Рахівського району на Закарпатті, де пройшло його дитинство та юність. Довгий час проживав в селі Капустяни Вінницької області.

Служив солдатом, стрільцем стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка мотопіхотних військ Збройних сил України. Герой мужньо стояв на захисті Батьківщини та був вірний військовій присязі до останнього подиху.

Загинув 11 липня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Первомайське Донецької області, який до останнього подиху боровся за суверенітет, цілісність та незалежність України та мужньо стояв на захисті нашої Батьківщини.

14 липня 2023 року живим коридором навколішки відбулася зустріч траурного кортежу з тілом загиблого Героя, яке прямувало рідними стежками до родинного будинку в селі Лазещина на Закарпатті. Наступного дня в дворі родинного будинку відбулася церемонія прощання та військового почту за загиблим Героєм. Похований на кладовищі рідного села з всіма військовими почестями.

Вшанування пам'яті:

Дані відсутні для обраної мови
Джерельні приписи:

На війні загинув захисник із Закарпаття Микола Тіхоміров [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/jdfiu. – Назва з екрана.

На Рахівщині віддадуть останню шану загиблому Герою [Електронний ресурс] : [жителю с. Лазещина М. Тіхомірову]. – Режим доступу : http://surl.li/jdfjy. – Назва з екрана.

На Рахівщині зустріли полеглого за Україну Миколу Тіхомірова, сьогодні – прощання та похорон [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/jdfjh. – Назва з екрана.

Не стало солдата: у війні загинув уродженець Рахівщини Микола Тіхоміров [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/jdfjk. – Назва з екрана.

Попп, Ганна. На війні загинув закарпатець Микола Тіхоміров [Електронний ресурс] / Г. Попп. – Режим доступу : http://surl.li/jdfja. – Назва з екрана.

Рудницька, Олеся. На Донбасі загинув військовий з Вінниччини Микола Тіхоміров [Електронний ресурс] / О. Рудницька. – Режим доступу : http://surl.li/jdfkh. – Назва з екрана.

Трагічна звістка з фронту: загинув воїн з Рахівщини [Електронний ресурс] : [житель с. Лазещина М. Тіхоміров]. – Режим доступу : http://surl.li/jdfif. – Назва з екрана.

У війні з російськими окупантами загинув уродженець Рахівщини Микола Тіхоміров [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/jdfib. – Назва з екрана.

Підготувала Олександра Шмайда

Новини

2024-04-24
Любі друзі! 25 квітня о 16:30 запрошуємо вас на лекцію до Дня пам'яті Чорнобильської катастрофи. Лектор — вчитель історії Юрій Офіцинський. Місце проведення — проспект Свободи, 16, читальна зала бібліотеки.
2024-04-17
Запрошуємо на Клуб літературних дебютів "Нові імена", який відбудеться 24 квітня о 16:00. Цього разу у нас три дебютантки: Олександра Янчишин, Наталія Фогел та Олена Прібиткова.  Місце зустрічі: м.Ужгород, пр.Свободи, 16. Вхід вільний!
 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день