Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     >  Олександр Олександрович Голубєв

Полеглі воїни Закарпаття в російсько-українській війні

Загальний список   Алфавітний покажчик

Олександр Олександрович Голубєв

17.12.1995 – 26.05.2023

Звання, посада: Солдат, навідник 2-го відділення 1-го аеромобільного взводу 3-ї аеромобільної роти 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України.
Нагороди:

Дані відсутні для обраної мови
Біографія:

Народився 17 грудня 1995 року в місті Ужгороді на Закарпатті, де і прожив 27 років. Навчався в Ужгородській загальоноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 20 – ліцей «Лідер». Потім здобув фах за спеціальністю «бухгалтерський облік». Працював у службі таксі «Лайм Джет», на фірмі «Аляска», згодом на фірмі «Автонова». У 2022 році створив сім’ю, у нього народилася донечка.

На початку березня 2023 року був призваний на військову службу. Служив солдатом, навідником 2-го відділення 1-го аеромобільного взводу 3-ї аеромобільної роти 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України

26 травня 2023 року захищаючи Батьківщину, віддав своє життя, щоб його дитина і родина жили в мирі і злагоді, щоб Україна була вільною і незалежною. Його згадують неймовірно світлою людиною, хорошим чоловіком, батьком і сином, який безмежно любив свою сім’ю, цінував друзів і знайомих, ділився радістю та оптимізмом.

13 червня 2023 року відбувся чин прощання та військового почту на площі Народній міста Ужгорода. Похований з усіма військовими почестями на Пагорбі Слави (кладовище Калварія).

Залишилася дружина, донька, мати та брат.

Вшанування пам'яті:

Дані відсутні для обраної мови
Джерельні приписи:

В Ужгороді попрощалися із загиблим за Україну солдатом Олександром Голубєвим [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/ibgev. – Назва з екрана.

В Ужгороді провели в останню путь полеглого за Україну солдата Олександра Голубєва [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/ibgdx. – Назва з екрана.

В Ужгороді провели в останню путь солдата Олександра Голубєва [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/ibgfn. – Назва з екрана.

В Ужгороді сьогодні провели в останню путь загиблого за Україну солдата Олександра Голубєва [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/ibgep. – Назва з екрана.

На Закарпатті поховали 27-річного військового В Ужгороді сьогодні провели в останню путь загиблого за Україну солдата Олександра Голубєва [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/ibgfd. – Назва з екрана.

Русин, Мар’яна. В Ужгороді попрощалися із полеглим на війні Олександром Голубєвим [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/iaydv. – Назва з екрана.

Ужгород прощатиметься із полеглим у війні за Україну Олександром Голубєвим [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/iayeb. – Назва з екрана.

Підготувала Олександра Шмайда

Новини

 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день